It's Wine

Heerlijk genieten van een goede wijn met vrienden

Welkom bij wijnbar It's Wine in Volendam. Bij ons kunt u genieten van heerlijke wijnen. Wij nemen u mee op wijnreis door verschillende landen. In een sfeervolle ambiance proeft u de meest exclusieve wijnen. Naast de heerlijke wijnen serveren wij bij It's Wine toepasselijke gerechtjes. U bent iedere vrijdagavond, zaterdagavond en zondag welkom bij wijnbar It's Wine!

 

 

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Agenda thema avonden 2024 

9 februari  ⇢ It's Wine & Tirol

16 februari ⇢ It's Wine & Tirol

1 maart ⇢ It's Wine & Mexico

15 maart ⇢ It's Wine & Mexico

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

High Wine

Bij wijnbar It’s Wine is het natuurlijk ook mogelijk om op een leuke manier te genieten van onze wereld wijnen.

Wij hebben een aantal wijnen met bijpassende gerechtjes voor u uitgezocht waar u van kunt genieten tijdens onze high Wine.
Dit is te reserveren vanaf 4 personen tot maximaal 10 personen.

Voor een groeps high wine zijn er verschillende mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

Wijnweetjes

Alles over champagne

Het is alweer december, het nieuwe jaar staat om de hoek. Gelukkig hebben we de feestdagen nog te goed, dan komen wat weetjes over champagne toch wel van pas. De kerstdagen lekker afsluiten met een glaasje bubbels. Of het nieuwe jaar knallend ingaan met een koude fles champagne. Wij vertellen u alles over champagne.

Wijnetiquette: hoeveel wijn schenk je in een glas?

Tijdens een gezellig avondje dineren of borrelen schenken we maar al te graag de wijnglazen royaal in voor onze gasten. Maar volgens de wijnetiquette is dat niet zoals het hoort. Wat is de optimale hoeveelheid dat we in een wijnglas mogen inschenken? Hoe kun je het best genieten van de kenmerken van de wijn? Wij leggen het uit.

Alles over Amerikaanse wijnen

Amerika is waarschijnlijk niet het eerste land waar u aan denkt als het gaat om wijn. Maar met name in Californië worden heerlijke wijnen gemaakt die u echt niet mag missen. Wij zetten alles over Amerikaanse wijnen voor u op een rijtje.